Аз вярвам, че е много малък шансът да има правителство с

...
Аз вярвам, че е много малък шансът да има правителство с
Коментари Харесай

Петков: Много малък е шансът да има правителство с третия мандат


„ Аз имам вяра, че е много дребен шансът да има държавно управление с третия мандат “. Това разяснява съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков, след като  несбъднат втория мандат за сформиране на държавно управление на президента Румен Радев.
„ Последно време имам възприятието,
че всички политици сме заобиколени с една политическа реторика, съвсем шизофренична. От една страна желаят всички държавно управление, въпреки това, предходната седмица, това, което видяхме е, че те дори не желаеха да приказват.
Да кажем, да са срещу, само че да
приказват за най-важните цели за България с нашата декларация. Нямаше един коментар, нямаше един въпрос “, сподели Петков.



„ Връщаме мандата и ще изчакаме президента, без спекулации да забележим на кой ще го връчи “, добави Петков.
Кирил Петков направи своя коментар
пред Софийския областен съд, където стартира делото за клюка против водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Гражданският иск е в частичен размер от 10 000 лева. Жалбата беше подадена през август поради думи на Борисов, че Петков и Асен Василев са взимали комисионни и средства от медиатори за газа.
„ По-важното в този момент не е това дело
като дело, а да опровергаваме лъжите, защото вярата на хората, че има политици, които могат да се борят за тях безкористно, не би трябвало да бъде изгубена “, отговори Петков на журналистически въпрос за какво
не е участвал на връщането на втория мандат.
„ То не е като двама души да седнат на кафене и да се схванат, тук става въпрос за кардинални политики “, разяснява възможностите за държавно управление съпредседателят на Политическа партия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР